Close
Skip to content

reparatii si sigilare rosturi

Metoda implică măcinarea stratului  de beton și expunerea conglomeratului  subiacent, mai puternic, sub forma de material fin. În mod normal, 1 mm din suprafață este măcinată.

La HTC-SUPERFLOOR  suntem mândri că suntem cei mai buni (și singurii) specialiști în beton cu servicii complete din întreaga țară.

Am livrat pardoseli din beton la companii din toată Romania , echipa noastră calificată vă va fi alături pentru întregul proiect, de la prima consultare până când totul este stabilit și terminat.

Folosim echipamente de top și specialiști în beton, care au ani de experiență.

Cu o abordare cuprinzătoare a pardoselilor din beton, putem face mai mult decât simpla șlefuire și etanșare; facem și beton lustruit, pardoseli epoxidice și multe altele. Indiferent de industrie sau de tipul de proiect la care lucrați, vă putem oferi pardoseli remarcabile la un preț accesibil.

Rosturile instabile pot fi o problema serioasa in cazul pardoselilor industriale din beton. Un rost instabil este acel rost pe linia careia cele doua placi (parti) adiacente ale unei pardoseli se deplaseaza pe plan vertical in sens opus una fata de cealalta.

Procesul de degradare al pardoselilor incepe cu precădere in zona rosturilor. La trecerea mijloacelor de transport muchiile rosturilor sunt supuse unor eforturi deosebite, astfel ca in timp se poate ajunge la uzură sau chiar ruperea acestora.
Degradarea rosturilor provoacă adesea  daune asupra angrenajelor mijloacelor de transport (motostivuitoare, lize, cărucioare, etc) ceea ce presupune costuri mari pentru întreținerea acestora si un discomfort provocat lucrătorilor ce manipulează aceste utilaje.
Daca nu se intervine asupra acestora cu diverse reparatii și nu se pastrează functionalitea lor, este posibilă aparitia defectelor prin ruperea necontrolată sau chiar  fisurarea dalelor de beton.